Contact maken

Sensitief leiderschap coaching

Herken je het volgende?

Pas je je gedrag regelmatig aan aan de mensen om je heen of handel je omdat “het zo hoort”?  Ben je altijd voor anderen aan het zorgen en vergeet je daarbij soms jezelf? Ervaar je stress op je werk en in je dagelijks leven en ben je vaak moe? Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar dat dat er om bepaalde redenen niet uit kan komen? Wil je je leven van richting veranderen, maar weet je niet hoe? 

Er zijn allerlei oorzaken en belemmeringen waarom je nu niet de dingen doet die je graag zou willen doen. Je blijft maar piekeren, maar er komt niets uit handen. De tijd tikt verder en je komt geen stap vooruit. Wanneer is voor jou de maat vol? Wanneer durf jij in de spiegel te kijken en te zeggen: nu moet er iets veranderen!

Er is maar één optie, je komt in actie! Het is nu of nooit. Want hoe mooi zou het zijn als jij eindelijk die onderneming gaat starten waar je altijd van droomde. Of dat jij eindelijk die mooie reis met je gezin gaat maken. Dat je de dingen gaat doen die bij je passen, die bij je horen. Durf uit je comfortzone te gaan en zet die eerste stap te zetten?

" Faith is taking the first step
even when you can't see the whole staircase."

–  Martin Luther King Jr. –

Hoe werkt individuele coaching?

Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken we je hulpvraag, maken we een analyse van je huidige en gewenste situatie en kijken we of het klikt. Op basis van jou verhaal kan ik inschatten uit hoeveel sessies het traject kan bestaan en kunnen we verder gericht aan de slag. Een traject bestaat uit een intake gesprek, verschillende coachgesprekken, oefeningen en werkvormen die ingezet worden om jouw doelen te kunnen bereiken en die je soms ook thuis kunt doen. Graag geef ik je de juiste tools en handvaten die je verder kunnen brengen.

Uiteindelijk moet jij het doen, je bent eindverantwoordelijk voor je eigen ontwikkelproces. Samen gaan we ervoor zorgen dat het traject bij jou past en dat je het resultaat vast kunt blijven houden. Aan het einde van jouw traject reflecteren we op het proces en kijken we naar het doel/de doelen die je hebt bereikt.

Ik help je als (ervarings)deskundige en met mijn kennis en coachingsvaardigheden de valkuilen van je hoogsensitiviteit en introvertie te herkennen en je kwaliteiten te versterken, zodat je deze in kunt zetten als kracht en de dingen kunt gaan doen waar je echt blij van wordt.

Wat anderen zeggen over mij

"Ik voelde me prettig bij Nicole ze straalt rust uit en kan goed luisteren. Dit gaf mij de ruimte om alles te vertellen."

Coachee

"Ik heb het coaching traject als zeer prettig ervaren. Nicole is geduldig en luistert goed. Ze is persoonlijk, maar legt je niets op. Het moet vanuit jezelf komen en de coaching helpt je om verder te komen. Het is fijn om in het begin van elke sessie terug te komen op de vorige sessie onder het genot van bakje thee. Nicole beschikt over verschillende werkvormen die je verder kunnen helpen je persoonlijk doel te bereiken. Wel blijft het zo dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Dit traject kan net het zetje zijn die je nodig hebt om verder te komen." 

Coachee