De Authentieke Architect

Het traject waarin je ontdekt hoe je jouw unieke kracht

kunt inzetten om je mooiste leven te realiseren

In dit 3 maanden groepstraject ontdek je wat jouw unieke kracht als architect/ontwerper is en hoe je eindelijk gaat doen waar jij echt gelukkig van wordt. Ervaar de rust, het plezier en de vrijheid in je leven waar je zo naar verlangd. Durf schaamteloos jezelf te zijn en creëer het leven waarin jij voelt dat het klopt. Ga staan voor jouw visie en maak impact met wat je het allerliefste doet.

Ik weet dat het niet goed voor me is, maar ik sta dag en nacht ‘aan’, vertelde hij me. En ik weet niet hoe ik het kan stoppen. Ik probeer me aan kantoortijden te houden, maar zelfs dan laat mijn werk me ’s avonds en in het weekend moeilijk los. Mijn werk is voor mij nooit echt klaar en daar hebben de mensen in mijn omgeving ook last van.

Werk loslaten blijft een ding.

Ook buiten werktijden blijven die gedachten non-stop doorgaan.

Steeds herhalende patronen van piekergedachten waar geen einde aan komt.

Enorme zorgen over hoe dit nog langer zo vol te houden.

Dat waren de struggles van een architect die ik heb geholpen om stress te verruilen voor rust.

Stress is niet alleen lastig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Bedenk eens hoe fijn het zou zijn als er ergens een stopknop zou zijn, waarmee je gedachtenstroom uit kon zetten. Dat je niet meer iedere keer alle to-do lijstjes is in je hoofd hoeft na te lopen. Dat je niet meer dag en nacht bezig hoeft te zijn met het verbeteren van je plannen. Hoeveel stress en druk zou je dat niet besparen?

Kom in actie, voordat het echt niet meer anders kan. Wordt de architect/ontwerper die zijn/haar hart volgt en gaat doen waar hij/zij echt gelukkig van wordt.

Neem geen genoegen met minder!

Als alles mogelijk was, wie zou je dan zijn en wat zou je dan doen?

Vaak weet en voel je vooral ook, dat het anders kan of zelfs anders moet. Je voelt de onrust van ‘Is dit het nou?’. Je voelt je niet gelukkig op je werk en thuis kom je moeilijk tot rust. Je bent bang om (weer) in een burn-out te raken.

Toch blijf je zitten waar je zit en doen wat je doet. De hypotheek moet toch iedere maand betaald worden. Je hebt hard gewerkt om te staan waar je nu staat, een leuk huis en kunt regelmatig op vakantie, toch lijkt het niet genoeg. Je mist de voldoening, het idee dat je echt van betekenis kunt zijn.‘Waar doe ik het nog voor?’

Stel je eens voor dat alles mogelijk zou zijn. Dat jij datgene doet waar jij gelukkig van wordt, zonder je zorgen te maken over je inkomsten. Dat je je vrij voelt om te zijn wie je werkelijk bent, zonder schaamte, zonder angst.

Ontdek in dit traject hoe jij met jouw authentieke kracht je mooiste leven dichterbij brengt!

"De Authentieke Architect" is echt iets voor jou als je:

Authenticity is the daily practice of letting go of who we think we're supposed to be and embracing who we are.

–  Brené Brown –

In "De Authentieke Architect" ontdek je:

Faith is taking the first step
even when you can't see the whole staircase.

–  Martin Luther King Jr. –

Sensitief
Mijn naam is Nicole,

Persoonlijk leiderschap coach voor architecten en ontwerpers en ik begrijp precies hoe jij je voelt. Een aantal jaar geleden stond ik op het punt, waar jij nu staat. Ik had de baan waar ik lang van droomde en een mooie toekomst als architect, toch voelde ik me niet happy. Ik vroeg mezelf regelmatig af: Is dit het nou?

Ik besloot mijn hart te volgen en te ontdekken wat ik ECHT wilde. Ondanks dat anderen zich hardop afvroegen waarom ik mijn mooie baan en goede studie aan de kant schoof. Ik voelde aan alles dat ik zoveel meer in mij zat. 

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen de architect van jouw eigen leven te worden zodat je een betere balans kunt realiseren tussen werk en privé en meer tijd overhoud voor jezelf, waardoor je meer rust krijgt in je hoofd, weer meer werkplezier gaat ervaren, vol zelfvertrouwen en passie gaat voor wat je ECHT wil, schaamteloos jezelf durft te zijn en echt impact maakt.

Praktisch

Online Coaching

Investering

De investering van het PILOT traject bedraagt op dit moment €525,- incl. btw (€435,– excl. btw). Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €175,- incl. btw (€145,– excl. btw). Deze prijs is geldig tot 28 september 2021.

Kan iedereen deelnemen?

Dit traject vraagt 100% inzet van jou, zodat je er ook echt alles uithaalt. Het traject is geschreven voor architecten en ontwerpers, maar is ook te volgen door andere proffessionals in de bouwbranche. Wil je weten of het aansluit bij jou? Vraag dan een gratis matchcall aan.

Wat anderen zeggen over mij

"Ik heb het coaching traject als zeer prettig ervaren. Nicole is geduldig en luistert goed. Ze is persoonlijk, maar legt je niets op. Het moet vanuit jezelf komen en de coaching helpt je om verder te komen. Het is fijn om in het begin van elke sessie terug te komen op de vorige sessie onder het genot van bakje thee. Nicole beschikt over verschillende werkvormen die je verder kunnen helpen je persoonlijk doel te bereiken. Wel blijft het zo dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Dit traject kan net het zetje zijn die je nodig hebt om verder te komen." 

Stephanie

"Nicole is altijd bereidwillig om je te helpen en heeft echt oog voor je. Ze luistert goed en straalt rust uit. Dat is heel positief, omdat ik dat vaak niet hebt. Haar reacties zijn doordacht, weloverwogen en relativerend. Dat ervaar ik als zeer prettig. Ze is altijd respectvol naar anderen."

Mark

" Het is heel erg fijn om met iemand te praten die weet en bedrijpt wat ik doe. Ze weet waar het moeilijkheden in de praktijk liggen, waardoor de coaching ook concreet maakt. Het lijkt wel of dit traject voor mij is geschreven".

John

Dit krijg je

Live sessies

Tweewekelijks hebben we een live groepsessie via zoom. In deze sessies maken we een steeds verdere verdieping naar wat jij echt wil en welke stappen je kunt nemen om ook werkelijk tot actie te komen.

Academy

Per sessie ontvang je via e-mail verschillende thuiswerkopdrachten, waarin ik je stap voor stap meeneem in het proces. Deze thuiswerkopdrachten maak je tussen twee live sessies door, zodat we deze samen door kunnen spreken.

Check-in

In een week waarin geen live sessie plaatsvindt doe je een check-in via de Facebook community. Hierin vermeld je je inzichten, wat het proces met je doet en waar je tegenaanloopt. Zo blijf je committed aan je ontwikkelproces.

Wat jou anders maakt, is jouw kracht. Wanneer jij jouw kracht in gaat zetten, zijn plezier en succes een logisch gevolg.

Modules

01

Doelen

Wanneer je jouw doel(en) helder hebt is het een stuk makkelijker om te bepalen wat de juiste stappen zijn. Wanneer je alleen maar keihard werkt, zonder duidelijk doel voor ogen blijf je met losse flodders schieten. Je bent wel actief, maar niet effectief.

Alleen met een duidelijke visie, kun je een passende richting en strategie bepalen. We beginnen daarom het traject met het einde voor ogen.

02

Tijd-, energie- en stressmanagement

Veel architecten en ontwerpers hebben te maken met een hoge werkdruk, stress, deadlines en periodes van veel overwerk. Een effectieve tijdsplanning kan voor veel rust en overzicht zorgen. Maar het biedt ons geen garantie dat we ook voldoende energie hebben om ons werk goed te kunnen doen.

Energie is daarom de basis van alles. Energie is nodig om scherp te blijven, focus te hebben en er met heel je hart vol in te gaan. Energy keeps you going, ook als het even tegenzit. Het geeft je iedere dag zin om aan het werk te gaan en ook weer terug naar huis. En vooral ook plezier in wat je doet!

03

Missie & Visie

Zodra jij jou missie en visie duidelijk hebt en ernaar gaat leven, zul je merken dat alles wat je doet je veel meer voldoening geeft. Ze geven richting aan je pad en het gevoel dat jij in controle bent over jouw volgende stap.

Daarnaast geven je missie en visie je ook houvast als het even tegenzit, want tegenslagen horen er helaas ook bij. Wanneer je weer teruggaat naar waar je het allemaal voor doet, neemt ook je vertrouwen weer toe. Het laad je op om door te blijven gaan en niet op te geven.

04

Patronen en saboteurs

Reflectie op wat je doet, denkt en voelt. Wat geloof je over jezelf? Wat mag jij loslaten? Het herkennen en erkennen van je eigen patronen en blokkades geeft je de mogelijkheid om ze los te laten. Zonder deze bewustwording blijf je doen wat je altijd al deed.

Je losmaken van deze gedachten en patronen is niet 1-2-3 gebeurd. Het is een proces van bewustwording en jezelf blijven trainen, zelfs op dagelijkse basis. Laat je niet leiden door je angsten, maar kies voor vertrouwen.

05

Zelfvertrouwen

Veel architecten hebben een beeld over de kenmerken van een succesvolle architect. Zelfvertrouwen hebben is één van die kenmerken. Maar wat als je soms twijfelt aan jezelf, aan je eigen kunnen? Ben ik dan wel een goede architect zijn? In deze module leer je hoe je deze twijfels bij jezelf weg kunt nemen en kunt kiezen voor je eigen succes. Zelfvertrouwen is een logisch gevolg als je gaat doen waar je echt gelukkig van wordt.

06

Helder communiceren

Na deze module heb je meer inzicht in hoe jij verbaal en non-verbaal communiceert met anderen en waar jouw valkuilen liggen. Communiceren gaat niet alleen over spreken, maar ook over luisteren. Versterk jouw talenten in je communicatie. Je leert hoe je jouw grenzen kunt aangeven, zonder je schuldig te voelen. Helder communiceren wordt een stuk eenvoudiger als je duidelijk beeld hebt van wat je wel en niet wil. Ga achter jouw visie staan en laat jezelf zien en horen.

07

Werkgeluk

Hoe neem jij de verantwoordelijkheid over jouw werkgeluk? Er is namelijk niemand die dat voor jouw gaat doen. Regie nemen over jouw leven betekent dat je gaat staan voor waar jij in gelooft. Dat je daar actie op gaat nemen. Jezelf niet meer klein houden of laten beïnvloeden door wat ‘anderen’ van je verwachten, maar leven vanuit wie jij bent.

08

Focus en Strategie

Focus houden kan een enorme uitdaging zijn. Maar is ook pure noodzaak als je jouw dromen wilt verwezenlijken. In deze module brengen we eenvoud aan in jouw plan, zodat je je kunt focussen op wat echt impact maakt in jouw leven en loopbaan.

Je hebt een helder en duidelijk plan in handen waarmee je je dromen en verlangens stap voor stap kunt realiseren.

Jij hebt jouw dromen en verlangens niet voor niets, ze zijn jouw richtingaanwijzers.

En hoe nu verder...

Plan een gratis matchcall met mij in, als je voelt dat je er écht klaar voor bent. Ik bekijk dan graag samen met jou of dit programma voor jou op dit moment de juiste keuze is. 

Omdat we 3 maanden intensief gaan samenwerken, vind ik het erg belangrijk dat er een klik is tussen ons. Zo komen we samen tot de mooiste resultaten.

Veelgestelde vragen

Met het programma werken we 3 maanden intensief samen, zodat er genoeg tijd is om een grote transformatie door te maken.

De coachsessies vinden plaats via zoom, zodat je niet hoeft te reizen. Daarnaast hebben we regelmatig contact met elkaar via e-mail en/of WhatsApp. We sluiten af met een livedag.

Om de 2-3 weken hebben we een groepssessie. We starten en eindigen met een individuele sessie.

In de week dat we geen zoom-sessie hebben gepland doe je een check-in via de Facebook community, om te kijken hoe het met je gaat en waar je tegenaanloopt.

Tussentijds ben ik altijd voor feedback of om even je hart te luchten bereikbaar via e-mail of WhatsApp.

Het coachtraject “De Authenthieke Architect” start een aantal keer per jaar. Het eerstvolgende traject start op 28 september 2021.

Momenteel loopt er een pilot van het programma.

De investering is nu nog €525,- incl. btw. De volgende ronde zal de investering waarschijnlijk hoger liggen omdat ik het programma steeds waardevoller maak. Heb je een eigen bedrijf dan kun je de investering overigens ook als opleidingskosten aangeven bij de belastingdienst en de btw kun je verrekenen.

Ja je kunt in drie termijnen betalen.

Ik snap dat je twijfels hebt om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Dat vond ik ook spannend. Maar ik moet je ook bekennen dat als ik dat niet had gedaan, dat ik dan waarschijnlijk nog in een baan had gezeten die mij niet gelukkig maakte en had ik mezelf niet zo goed leren kennen.

Je kunt de investering ook anders zien. Je verspilt geen kostbare jaren meer met het zoeken naar wat écht bij je past. Je gaat eindelijk doen waar je blij van wordt. Je krijgt weer meer energie en houd tijd over voor jezelf en je naasten. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt. Dat is werkelijk onbetaalbaar!