Vraag hier jouw GRATIS Matchcall aan!

Hey Architect,

Ga jij altijd maar door, door, door, maar merk dat de rek er een beetje uit begint te raken? Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar komt het er nu niet uit, omdat je er te weinig energie voor hebt of er de tijd nog niet voor hebt genomen? Dan is het de hoogste tijd om voor jezelf te gaan kiezen.

Ik gun jou dat je het leven gaat leiden waar je ECHT gelukkig van wordt. Dat je werk je weer plezier en voldoening gaat geven. Ik gun je de energie die je krijgt als je de dingen gaat doen die bij je passen, die bij je horen. Ik gun je de ruimte die je krijgt als je voor jezelf gaat kiezen en je stopt met jezelf nog langer te saboteren. De vrijheid die je ervaart als je gaat doen wat je het allerliefste doet.

Wordt na vandaag de architect/ontwerper die jij wilt zijn!

Tijdens deze persoonlijke Matchcall ontdek je:

  • Waar je als architect/ontwerper nu staat;
  • Waar je heen wilt;
  • Wat op dit moment je grootste uitdaging is;
  • Waar je nu direct mee kunt starten om verder te komen;
  • Hoe ik je mogelijk verder kan helpen om jouw leven als architect/ontwerper vorm te geven op een manier die aansluit bij wie jij bent. Zodat je vol zelfvertrouwen en met plezier impact kunt maken.
Dit gesprek is speciaal voor jou als je:

In dit gesprek van 45-60 minuten gaan we onderzoeken hoe jij met meer energie en vertrouwen kunt gaan doen waar jij echt gelukkig van wordt. Ik kijk samen met jou waar kansen liggen en hoe jij deze kansen om kunt zetten in concrete stappen zodat je precies weet wat je te doen staat. Het gesprek vind online plaats via Zoom. 

Denk je JA ik ben klaar om boven mezelf uit te stijgen, vul dan onderstaande vragen in. Wees bij in invullen vooral eerlijk tegenover jezelf. Ik lees zelf alle ingezonden formulieren en binnen 1 week laat ik je per mail persoonlijk weten of je bent geselecteerd.

Intake formulier
Ben je bereid (en kun je op dit moment) tijd, geld en energie in jezelf steken?