Vraag hier jouw GRATIS Matchcall aan!

Ben je al een tijdje op zoek naar die ene formule die jou weer energie en werkplezier zal geven? Heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar loop je vast in het hoe en wat dan? Dan is het tijd dat je keuzes gaat maken op basis van je intuïtie.

Ik gun jou dat je het leven gaat leiden waar je ECHT blij van wordt. De energie die je krijgt als je de dingen gaat doen die bij je passen, die bij je horen. Ik gun je de ruimte die je krijgt als je voor jezelf gaat kiezen. De vrijheid die je ervaart als je gaat doen wat je het allerliefste doet.

Laat je meenemen in de flow en kom in die actiemodus!

Tijdens deze persoonlijke Matchcall ontdek je:

  • Waar je nu staat;
  • Waar je heen wil;
  • Wat op dit moment je grootste uitdaging is;
  • Waar je nu direct mee kan starten om verder te komen;
  • Hoe ik je mogelijk verder kan helpen om je leven vorm te geven op een manier die aansluit bij wie jij bent. Zodat je vol zelfvertrouwen en met plezier impact kunt maken.

Dit gesprek is speciaal voor jou als je:

In dit gesprek van 45-60 minuten gaan we onderzoeken hoe jij met meer energie en vertrouwen kunt gaan doen waar jij echt blij van wordt. Ik kijk samen met jou waar kansen liggen en hoe jij deze kansen om kunt zetten in concrete stappen zodat je precies weet wat je te doen staat. Het gesprek vind online plaats via Zoom. 

Denk je JA ik ben klaar om boven mezelf uit te stijgen, vul dan onderstaande vragen in. Wees bij in invullen vooral eerlijk tegenover jezelf. Ik lees zelf alle ingezonden formulieren en binnen 1 week laat ik je per mail persoonlijk weten of je bent geselecteerd.

Intake formulier
Ben je bereid (en kun je op dit moment) tijd, geld en energie in jezelf steken?