positionering architect ontwerp coach ondernemer

Professioneel Positioneren traject

Bouw een succesvol en toekomstbestendig bureau op basis van een solide positionering, zonder gedoe

Je werkt hard om een goede architect, ontwerper of ingenieur te zijn en het verschil te maken in jouw branche. Jouw eigen bureau geeft je de vrijheid om je visie volledig tot uiting te brengen en het op jouw manier te doen. Momenteel ben je echter zoekende naar een manier waarop je jouw bureau professioneel in de markt kunt zetten, zodat opdrachtgevers je als vanzelfsprekend weten te vinden voor wie jij bent en wat jij doet. Commercieel zijn zit niet in jouw aard, toch wil je aan interessante opdrachten blijven werken en je missie blijven voortzetten.

Hoe doe je dat op een effectieve en eenvoudige manier, die aansluit bij wie jij bent?

I’ll show you the way

Positionering sessie gratis

Er mist continuïteit en strategie in de zichtbaarheid van je bureau, waardoor je kansen laat liggen

Je bent goed in je vak en hebt interessante opdrachten. Het is alleen steeds weer een worsteling om nieuwe opdrachten binnen te blijven halen. Je weet dat je “iets” zou moeten doen met social media en je website eens moet updaten. Je schuift het echter steeds voor je uit omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Of omdat je druk bent en opdrachten altijd voor gaan. Eigenlijk doe je maar wat als het gaat om de zichtbaarheid van je bureau en dat kost je opdrachten en omzet.

Zonde toch?

Wat je mist is een overkoepelend totaalplan waarmee je jouw bureau op de kaart zet. Met alleen een strakke zwart-wit huisstijl en een “ik doe maar wat – strategie” red je het niet. Het gaat om het uitlichten van jouw meerwaarde voor je opdrachtgevers en deze consistent  en op basis van een gedegen strategie naar buiten brengen. Zo leg je een solide basis voor de groei van jouw bureau.

Chantal

Architect

“Het was een goede stok achter de deur om over wezenlijke vragen na te denken. Het heeft me inzichten gegeven om bepaalde eigenschappen van mezelf of hoe ik op situaties reageer te leren herkennen. Het houdt een spiegel voor. En er is een begin gemaakt met manieren om hier anders mee om te gaan.

Het is voor mij een hele goede en mooie ervaring geweest die me kleine speldenprikjes heeft gegeven, maar ook echt heeft aangezet tot grote stappen. Dus onwijs bedankt!!”

Met een professionele positionering kunnen opdrachtgevers niet meer om je bureau heen

Het Professioneel Positioneren Traject biedt jou een compleet programma waarin ik je stap voor stap meeneem in het verstevigen van jouw positionering. Je zult ervaren dat alle “losse” elementen in je bureau als een puzzel in elkaar gaan vallen en zo elkaar gaan versterken. Dat brengt duidelijkheid, focus en rust. Hoe duidelijker jouw positionering, hoe sneller opdrachtgevers geneigd zijn aan te haken bij jouw visie.

Online Coaching

Na dit traject heb jij:

Daarnaast:

Chantal

Architect

“Het was een goede stok achter de deur om over wezenlijke vragen na te denken. Het heeft me inzichten gegeven om bepaalde eigenschappen van mezelf of hoe ik op situaties reageer te leren herkennen. Het houdt een spiegel voor. En er is een begin gemaakt met manieren om hier anders mee om te gaan.

Het is voor mij een hele goede en mooie ervaring geweest die me kleine speldenprikjes heeft gegeven, maar ook echt heeft aangezet tot grote stappen. Dus onwijs bedankt!!”

Met mijn persoonlijke en praktische aanpak, krijg jij de ondersteuning die jij nodig hebt om je bureau te onderscheiden in de markt en zo het verschil te maken

Praktisch

Investering

De investering van het traject bedraagt op dit moment €2097,- excl. btw. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. 

Begeleiding

Live sessies

Maandelijks hebben we een sessie via google meet. In deze sessies maken we een steeds verdere verdieping, bespreken we jouw praktijksituatie en beantwoord ik je vragen. Dankzij de sessies blijf jij gefocust op jouw doelen en kom je ook werkelijk tot actie. In het traject hebben we één livedag op een nader te bepalen locatie in omgeving van Breda. Tijdens de livedag hakken we knoppen door en scherpen we je positionering aan.

Academy

In de academie vind je een werkboek per module , waarin ik je op elk onderdeel stap voor stap meeneem in het professioneel positioneren van je bureau.

Check-in

In de week voor een live sessie doe je een check-in via de E-mail. Hierin vermeld je je inzichten, wat het proces met je doet en waar je tegenaanloopt. Zo blijf je committed aan je ontwikkelproces.

Wat jou anders maakt, is jouw kracht. Wanneer jij jouw kracht in gaat zetten, zijn plezier en succes een logisch gevolg.

Modules

Doelen stellen

Missie & Visie

Ideale klant & Niche

Positionering

Marketing

Sales

Aanbod & Prijs

Focus & Strategie

Sensitief
Mijn naam is Nicole,

Coach voor architecten en ontwerpers (en architect) en ik begrijp precies hoe jij je voelt. Een aantal jaar geleden stond ik op het punt, waar jij nu staat. Ik had de baan waar ik lang van droomde en een mooie toekomst als architect, toch voelde ik me niet happy. Ik vroeg mezelf regelmatig af: Is dit het nou?

Ik besloot mijn hart te volgen en te ontdekken wat ik ECHT wilde. Ondanks dat anderen zich hardop afvroegen waarom ik mijn mooie baan en goede studie aan de kant schoof. Ik voelde aan alles dat ik zoveel meer in mij zat. 

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen de architect van jouw eigen leven te worden zodat je een betere balans kunt realiseren tussen werk en privé en meer tijd overhoud voor jezelf, waardoor je meer rust krijgt in je hoofd, weer meer werkplezier gaat ervaren, vol zelfvertrouwen en passie gaat voor wat je ECHT wil, schaamteloos jezelf durft te zijn en echt impact maakt.

En hoe nu verder...

Heb je interesse, neem dan contact met mij op voor een positioneringssessie. Deze sessie is de eerste stap op weg naar professionele positionering voor jouw bureau.

Veelgestelde vragen

Het programma duurt 6 maanden, daarna kun je per maand verlengen. In 6 maanden heb je voldoende tijd om het traject volledig te implementeren in je bedrijf.

De coachsessies vinden plaats via google meet, zodat je niet hoeft te reizen. Daarnaast hebben we regelmatig contact met elkaar via e-mail en/of WhatsApp. 

Het is ook mogelijk het traject gedeeltelijk of geheel op locatie te volgen, vraag mij naar de mogelijkheden.

Elke maand hebben we een individuele sessie. Tussen de sessies doorloop jij in je eigen tempo de modules en werkboeken. Daarnaast heeft het traject één live dag op een nader te bepalen locatie in omgeving van Breda.

Tussentijds ben ik altijd voor feedback of om even je hart te luchten bereikbaar via e-mail of WhatsApp.

Het Professioneel Positioneren traject start doorlopend.  Samen overleggen we wanneer jij het traject wilt starten.

De investering bedraagt €2097,- excl. btw. Heb je een eigen bedrijf dan kun je de investering overigens ook als opleidingskosten aangeven bij de belastingdienst en de btw kun je verrekenen.

Mogelijk kun je ook aanspraak maken op de PPO subsidie. Klik hier voor de mogelijkheden.

Ja, je kunt ook in drie termijnen betalen.

Ik snap dat je twijfels hebt om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Dat vond ik ook spannend. Maar ik moet je ook bekennen dat als ik dat niet had gedaan, dat ik dan waarschijnlijk nog in een functie had gezeten die mij niet gelukkig maakte en had ik mezelf niet zo goed leren kennen.

Je kunt de investering ook anders zien. Je verspilt geen kostbare jaren meer met het zoeken naar wat écht bij je past. Je gaat eindelijk doen waar je blij van wordt. Je krijgt weer meer energie en houd tijd over voor jezelf en je naasten. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt. Dat is werkelijk onbetaalbaar!