Architect Coach Nicole Splinter
Hey, mijn naam is Nicole Splinter
Ik geloof dat als we minder vanuit ons hoofd en ratio gaan doen, maar meer vanuit ons hart en onze intuïtie dat we zoveel meer kunnen bereiken en betekenen. Het is mijn missie om architecten en ontwerpers te helpen ontdekken wat hun zone of genius is om zo impact te maken met wat ze het allerliefste doen. Zo maken we samen de wereld mooier.
Is dit het nou?

Hoewel ik in de ogen van anderen alles voor elkaar had: een goede baan, een leuk huis en liefdevolle mensen om me heen. Knaagde bij mij het gevoel: is dit het nou? De hoogtepunten van het jaar waren onze reizen, daar leefden we echt voor. Ik voelde me bevoorrecht de mooiste uithoeken van deze wereld te ontdekken, maar tussen de reizen door was het vooral volhouden en uitkijken naar een volgende reis. Het was een enorme struggle om elke week weer gemotiveerd aan het werk te gaan, ik voelde lange tijd enorme stress en kreeg ook steeds meer lichamelijke klachten. En als ik nadacht over wat ik anders zou willen doen leek niets echt leuk of uitdagend genoeg.

Reizen gaf en geeft me nog steeds een enorm gevoel van vrijheid. Wakker worden als de zon opkomt, mijn dag indelen zoals ik wil, veel buiten in de natuur zijn, lekker eten, nieuwe bijzondere plekken bezoeken, een goed boek lezen, me niet druk maken over hoe ik eruit zie, leuke mensen ontmoeten. Ik wilde dat ik me in ‘mijn leven tussen de reizen door’ ook zou voelen zoals op reis. Ik droomde van een vrij leven, een leven onder mijn voorwaarden. Ik wilde iets betekenen in de wereld, mijn bijdrage leveren aan iets groters dan ikzelf. Er moest meer zijn dan dit.

Ik leefde van vakantie tot vakantie en voelde een constante druk om mezelf te moeten bewijzen

Wat wil IK nu?

Als kind leerde ik al om me staande te houden door mijn gevoelige kant niet te vaak te tonen. Ik ontwikkelde de overtuiging dat gevoeligheid een teken van zwakte is en wilde vooral niet teveel opvallen of ‘anders’ zijn dan anderen. Ik was een echte kampioen in het aanvoelen van de mensen om me heen en paste me moeiteloos aan in iedere omgeving, inclusief taalgebruik.

Ik was altijd zo bezig met voor anderen zorgen, dat ik ergens mezelf ben vergeten. Ik had geen idee wie ik eigenlijk zelf was en wat ik met mijn leven wilde. Maar hoe vaak en lang ik er over nadacht, ik leek geen steek verder te komen. Altijd kwam ik weer bij hetzelfde punt: ik weet het niet.

Alles veranderde met een besluit: dit gaat zo niet langer, dit moet anders. Ik besloot voor mezelf te kiezen en mijn eigen pad te gaan bewandelen. Ik begon me te verdiepen in alles rond het onderwerp: het leven van mijn mooiste leven (in combinatie met introvertie en hooggevoeligheid). Ik investereerde tijd, geld en energie in trainingen, webinars, coachopleidingen, las boeken, keek video’s, maakte nog meer reizen, liet me coachen en inspireren. Daar vond ik mijn passie, mijn drive, mijn vuur.

over mij
Follow your curiosity

Op mijn vijfendertigste besloot ik het roer echt om te gooien en startte ik met mijn bedrijf. Het voelde als een enorme bevrijding om voor het eerst echt mijn hart te volgen en te gaan voor waar mijn passie ligt.

Ik weet precies hoe het voelt om je anders dan anderen te voelen. Hoe het voelt om niet begrepen te worden. Maar wat jou ‘anders’ maakt is precies jouw talent. Dat wat jij met de wereld hebt te delen. Misschien weet je nog niet wat dat ene talent of die ene passie is. Misschien ben jij multigetalenteerd en zie je geen mogelijkheden om alles te combineren. Misschien heb je wel 1001 ideeën en weet je niet wat je moet kiezen. Misschien blijft het in je hoofd keer op keer voorbij komen, maar kom je uiteindelijk niet tot actie. Dat ene ding waar jouw hart van gaat branden zit al in jou, je mag het gaan voelen, gaan ontdekken, gaan onderzoeken.

Ik geloof dat jij jouw eigenschappen bezit met een reden en dat die reden samenhangt met jouw passie, jouw missie, jouw ‘Why’ of welk woord je ook daaraan wilt geven. Jouw unieke eigenschappen zijn jouw kracht. 

Daarmee kun je jouw eigen leven veranderen en daarmee de wereld om je heen.

Change takes place through action

– Dalai Lama –

Wie mij kent ....
Over mij
En hoe nu verder...

Denk en voel je dat ik jouw kan helpen? Meld je dan aan voor een gratis matchcall met mij. Dan bekijken we samen of er een klik is en of ik ook degene ben die jou verder kan helpen.