positionering architect ontwerp coach ondernemer

1 op 1 Brainstorm sessie

Deep dive voor wie snel tot de kern wil gaan

Ben je op zoek naar een sparringpartner die samen met jou, jouw werkplezier of business weer een boost kan geven? Loop je vast in je werk of kom je er nooit aan toe 'aan' je bedrijf te werken? Heb je een frisse blik nodig die jouw gezichtsveld kan verbreden?

Stop met alles alleen willen doen en ontdek het
goud dat nu al in je zit.

Ik gun jou dat je je hart gaat volgen en gaat doen waar je echt gelukkig van wordt. Dat je niet langer blijft hangen in twijfel en onzekerheid. Dat je de tijd neemt om aan je bedrijf te werken, om als persoon te groeien. Ik gun je energie, werkplezier en enthousiasme die je ervaart als je gaat doen wat je het allerliefste doet. Dan bestaat er geen tijd, dan gaat het moeiteloos.

Laat je in een 1 op 1 Brainstormsessie meenemen in de flow en kom in die actiemodus! Ga staan voor jouw visie en waarden. Durf te kiezen voor jouw geluk. Daarmee verander je de wereld om je heen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Dit bied ik:

Een brainstormsessie is voor jou als :

Mijn naam is Nicole,

Persoonlijk leiderschap coach voor architecten en ontwerpers en ik begrijp precies voor welke dilemma’s jij staat. Een aantal jaar geleden stond ik op het punt, waar jij nu staat. Ik had de baan waar ik lang van droomde en een mooie toekomst als architect, toch voelde ik me niet happy. Ik vroeg mezelf regelmatig af: Is dit het nou?

Het duurde lang voordat ik echt stappen durfde te nemen, omdat ik simpelweg niet wist hoe ik dat moest doen en waar ik moest beginnen. Maar ik voelde aan alles dat ik zoveel meer in mij zat. 

Het is mijn persoonlijke missie om jou handvaten te geven om niet te blijven hangen in twijfel en onzekerheid, maar echt keuzes te gaan maken en stappen te gaan zetten. Hierdoor ga je zoveel meer rust krijgt in je hoofd en  werkplezier.  Zodat je vol zelfvertrouwen en passie gaat voor wat je ECHT wil, schaamteloos jezelf durft te zijn en echt impact maakt.

Praktisch

Investering

De investering van de 1 op 1 brainstormsessie bedraagt op dit moment €197,-* incl. btw (€163,– * excl. btw). 

*Dit bedrag is excl. reiskosten en locatiekosten.

Zou jij graag een brainstormsessie met een groep, team of (business)partner willen doen? Of zou je graag maandelijks of op reguliere basis willen brainstormen? Vraag mij dan naar de mogelijkheden. 

Wat kun je het beste doen?

Vraag een gratis matchcall met mij aan, als je voelt dat ik de persoon ben die jou kan helpen. Ik bekijk dan graag samen met jou of deze brainstormsessie voor jou op dit moment de juiste keuze is. 

Groeien doe je samen. Ik vind het belangrijk dat een klik is tussen ons, zodat we samen ook de mooiste en beste resultaten kunnen halen.