Full Focus Sessie

Workshop voor architecten die

full focus aan hun bureau willen werken

7 december 2021

Wil jij ook graag tijd vrij maken om ‘aan’ je bedrijf te werken, maar komt het er steeds niet van? Worden jouw weken opgeslokt door afspraken en deadlines en schuif jij daarom toekomstplannen voor je uit? Wil je graag een eigen bureau starten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Stop met uitstellen
en maak prioriteit van jouw missie.

Ik gun jou dat succesvolle bureau waar jij van droomt en dat jij gaat doen waar je echt gelukkig van wordt. Dat jij niet langer jouw tijd verdoet met randzaken, maar recht op jouw doelen afgaat. Dat je de tijd neemt om aan je bedrijf te werken, om als persoon te groeien. Ik gun je energie, werkplezier en enthousiasme die je ervaart als jij doet wat je het allerliefste doet. Dan bestaat er geen tijd, dan gaat het moeiteloos.

Jij hebt een droom, een missie. Een missie die groter is dan alleen jijzelf.  Jij wil het verschil kunnen maken voor anderen, een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Stel prioriteiten en geef jouw missie de ruimte door een afspraak te maken met jezelf.

In deze Full Focus Workshop zijn er geen excuses meer om uit te stellen, laat je meenemen in de flow en kom in die actiemodus! Ga staan voor jouw visie en waarden. Durf te kiezen voor jouw geluk. Daarmee verander je de wereld om je heen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Dit gaan we doen:

Een Full Focus sessie is voor jou als :

Mijn naam is Nicole,

Business coach voor architecten en ontwerpers en ik begrijp precies voor welke dilemma’s jij staat. Een aantal jaar geleden stond ik op het punt, waar jij nu staat. Ik startte mijn bedrijf, wist dat ik vakinhoudelijk goed was, maar had  van ondernemen geen kaas gegeten.

Het duurde lang voordat ik echt stappen durfde te nemen in mijn bedrijf, omdat ik simpelweg niet wist hoe ik dat moest doen en waar ik moest beginnen. Maar ik voelde aan alles dat ik zoveel meer in mij en mijn bedrijf zat. 

Het is mijn persoonlijke missie om jou handvaten te geven om niet te blijven hangen in twijfel en onzekerheid, maar echt keuzes te gaan maken en stappen te gaan zetten. Hierdoor ga je zoveel meer rust krijgen in je hoofd, overzicht en  werkplezier.  Zodat je vol zelfvertrouwen en passie gaat voor wat je voor jouw missie, schaamteloos jezelf durft te zijn en echt impact maakt.

Praktisch

Wanneer

Dinsdag 7 december.

Inloop en lunch vanaf 12.00, start programma vanaf 13.15 tot ca. 17.00.

Waar

EL Campus

Mon Plaisir 89 4879AM Etten-Leur

Gemakkelijk bereikbaar via afslag 19 aan de A58

Investering

Tijdelijke earlybird actie: snelle beslissers betalen géén € 187,- maar € 87,- excl btw.

 ( géén € 226,27 incl. btw maar € 105,27 incl. btw)

Omdat dit een splinter nieuwe workshop is krijg je tijdelijk € 100 korting.

Dit bedrag is incl. thee/koffie en een heerlijke lunch bij “De Eetfabriek”.

Vragen?

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur me dan een mailtje info@nicolesplinter.nl. 

Klaar met excuses?

Schrijf je dan vandaag nog in voor de Full Focus Workshop van 7 december 2021. En wees er snel bij, want full = full.