FIRE

het Sensitive Power Programma

waarin je ontdekt wat je echt wil

In 3 maanden ontdekken wat je ECHT wil en eindelijk gaan doen waar jij blij van wordt. Ervaar de rust, het plezier en de vrijheid in je leven waar je zo naar verlangd. Durf schaamteloos jezelf te zijn en creëer het leven waarin jij voelt dat het klopt.

Herken je het volgende?

Wat jij nu doet, is het niet (meer). Je voelt het aan alles. Toch blijf je zitten waar je zit, omdat je simpelweg niet weet wat het dan wel is wat je zou willen doen. Je piekert je suf over wat je zou willen doen en hoe je daar kan komen. Je hebt zoveel ideeën en gedachten dat je erdoor wordt overweldigd. Je blijft maar malen, maar komt geen steek verder. Gek word je ervan.

Deze hopeloosheid en frustratie maakten mij ook gek. Lang zag ik geen andere uitweg dan gewoon volhouden waar ik al mee bezig was, maar het kostte me zoveel energie. Energie die ik liever in andere dingen wilde steken. Maar hoe kom je er achter wat je echt wil gaan doen, waar jouw hart sneller van gaat kloppen?

Als alles mogelijk was, wie zou je dan zijn en wat zou je dan doen?

Vaak weet en voel je vooral ook, dat het anders kan of zelfs anders moet. Je voelt de de onrust van ‘Is dit het nou?’ Je voelt je niet gelukkig op je werk. Je bent bang om (weer) in een burn-out te raken.

Toch blijf je zitten waar je zit. De hypotheek moet toch iedere maand betaald worden. Je hebt al zo lang gestudeerd, je wil niet weer helemaal opnieuw beginnen. Je hebt 1001 ideeën, vindt ontzettend veel leuk, maar niets lijkt echt leuk genoeg. En wat zouden anderen ervan vinden?

Stel je eens voor dat alles mogelijk zou zijn. Dat jij datgene doet waar jij gelukkig van wordt, zonder je zorgen te maken over je inkomsten. Dat je je vrij voelt om te zijn wie je werkelijk bent, zonder schaamte, zonder angst.

Ontdek in dit traject hoe jij met jouw Sensitive Power je mooiste leven dichterbij brengt!

Wat is FIRE?

FIRE is datgene waarvoor jij ‘s ochtends met een lach van oor tot oor uit je bed springt. Jouw passie, jouw missie, jouw roeping. Jouw FIRE ligt in lijn met wie jij werkelijk bent. Met jouw talenten, met wat jou van nature moeiteloos afgaat, met jouw ZIJN.

In dit unieke traject gaan we jouw FIRE ontdekken. Maar dat niet alleen, we gaan jouw vlammetje laten oplaaien tot een gigantisch vuur en tot actie komen. We gaan tot de kern van wie jij bent en wat jij hier te doen hebt. We onderzoeken welke patronen en blokkades je nu nog tegenhouden en hoe je jouw sensitiviteit kunt inzetten als kracht.

Je zult zien dat als jij weet wat je wil, jouw leven verandert en daarmee ook de wereld om je heen. Het is levensveranderend in alle opzichten.

Het FIRE-traject is echt iets voor jou als je:

" If not you, who? If not now, when?"

–  Emma Watson –

In het coachtraject FIRE ontdek je:

Praktisch

Investering

De investering van het PILOT traject bedraagt op dit moment €525,– incl. btw. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €210– incl. btw. Deze prijs is geldig tot 31 mei 2021.

Kan iedereen deelnemen?

Dit traject vraagt 100% inzet van jou, zodat je er ook echt alles uithaalt. Schrijf je enkel in als je een volle JA voelt.

Online Coaching

" Faith is taking the first step
even when you can't see the whole staircase."

–  Martin Luther King Jr. –

Sensitief
Mijn naam is Nicole,

Persoonlijk leiderschap coach voor sensitieven en ik begrijp precies hoe jij je voelt. Een aantal jaar geleden stond ik op het punt, waar jij nu staat. Ik had de baan waar ik lang van droomde en een mooie toekomst in mijn vak, toch voelde ik me niet happy. Ik vroeg mezelf regelmatig af: Is dit het nou?

Ik besloot mijn hart te volgen en te ontdekken wat ik ECHT wilde. Ondanks dat anderen zich hardop afvroegen waarom ik mijn goede studie aan de kant schoof. Ik voelde aan alles dat ik zoveel meer in mij zat. 

Het is mijn persoonlijke missie om je te helpen de architect van jouw eigen leven te worden, zodat je vol zelfvertrouwen en passie gaat voor wat je ECHT wil, schaamteloos jezelf durft te zijn en impact maakt.

Wat anderen zeggen over mij

"Ik heb het coaching traject als zeer prettig ervaren. Nicole is geduldig en luistert goed. Ze is persoonlijk, maar legt je niets op. Het moet vanuit jezelf komen en de coaching helpt je om verder te komen. Het is fijn om in het begin van elke sessie terug te komen op de vorige sessie onder het genot van bakje thee. Nicole beschikt over verschillende werkvormen die je verder kunnen helpen je persoonlijk doel te bereiken. Wel blijft het zo dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Dit traject kan net het zetje zijn die je nodig hebt om verder te komen." 

Stephanie

"Nicole is altijd bereidwillig om je te helpen en heeft echt oog voor je. Ze luistert goed en straalt rust uit. Dat is heel positief, omdat ik dat vaak niet hebt. Haar reacties zijn doordacht, weloverwogen en relativerend. Dat ervaar ik als zeer prettig. Ze is altijd respectvol naar anderen."

Mark

Dit krijg je

Live sessies

Tweewekelijks hebben we een live 1-op-1 coachsessie via zoom. In deze sessies maken we een steeds verdere verdieping naar wat jij echt wil en welke stappen je kunt nemen om ook werkelijk tot actie te komen.

Academy

Per sessie ontvang je via e-mail verschillende thuiswerkopdrachten, waarin ik je stap voor stap meeneem in het proces. Deze thuiswerkopdrachten maak je tussen twee live sessies door, zodat we deze samen door kunnen spreken.

Check-in

In een week waarin geen live sessie plaatsvindt doe je een check-in via e-mail. Hierin vermeld je je inzichten, wat het proces met je doet en waar je tegenaanloopt. Zo blijf je committed aan je ontwikkelproces.

" Jij bent sensitief met een reden. Deze
reden heeft alles te maken met jouw missie."

FIRE coachtraject

Module 1

Energie & sensitiviteit

Energie is de basis van alles. Vanuit de juiste energieflow creëer je de mooiste en beste ideeën. Energy keeps you going, ook als het even tegenzit. Word de baas over jouw energie en vind een goede balans tussen rust en actie. That’s where the Magic happens!

Gevoeligheid is jouw grootste kracht. Leer luisteren naar je eigen gevoelens, emoties en vertrouwen op je intuïtie.

Module 2

Loslaten

Reflectie op wat je doet, denkt en voelt. Wat geloof je over jezelf? Wat mag jij loslaten? Het herkennen en erkennen van je eigen patronen en blokkades geeft je de mogelijkheid om ze los te laten. Zonder deze bewustwording blijf je doen wat je altijd al deed.

Module 3

Unfold

Wat vind jij belangrijk? Waar houd je van? Vaak weten we niet eens meer waar we echt bewust voor hebben gekozen of wat we hebben gedaan omdat het zo hoort, omdat we dachten dat anderen dat van ons verwachten. Alles wat jij tot toe hebt bereikt, is het resultaat van keuzes die jij hebt gemaakt. Je hebt nu de mogelijkheid om te kiezen voor waar jij van ON FIRE gaat.

Module 4

Zelfvertrouwen & authenticiteit

Vanuit vertrouwen jouw leven leiden. Je bent precies goed zoals je bent. Je mag in je eigen grootsheid gaan stappen en jezelf volledig omarmen. Je mag jezelf laten zien op een manier die bij jou past. Wie jij bent en wat je hebt meegemaakt vormen samen met jouw talenten en kwaliteiten een unieke combinatie. 

Module 5

Regie & Focus

Regie nemen over jouw leven betekent dat je gaat staan voor waar jij in gelooft. Dat je daar actie op gaat nemen. Jezelf niet meer klein houden of laten beïnvloeden door wat ‘anderen’ van je verwachten, maar leven vanuit jouw natuur.

Focus houden kan een enorme uitdaging zijn. Maar is ook pure noodzaak als je jouw dromen wilt verwezenlijken. Door helderheid te hebben over jouw missie, kun je een laserfocus aanbrengen die jou unstoppable maakt.

Module 6

Impact

Impact maken met jouw missie, dat is jouw doel. De wereld mooier maken, mensen ECHT verder helpen, het beste in jezelf en de ander naar boven halen. Begin klein en droom groot, want werkelijk alles is mogelijk.

En hoe nu verder...

Plan een gratis Clarity Call met mij in, als je voelt dat je er écht klaar voor bent. Ik bekijk dan graag samen met jou of dit programma voor jou op dit moment de juiste keuze is. 

Omdat we 3 maanden intensief gaan samenwerken, vind ik het erg belangrijk dat er een klik is tussen ons. Zo komen we samen tot de mooiste resultaten.

Veelgestelde vragen

Met het programma werken we 3 maanden intensief samen, zodat er genoeg tijd is om een grote transformatie door te maken.

De coachsessies vinden plaats via zoom, zodat je niet hoeft te reizen. Daarnaast hebben we regelmatig contact met elkaar via e-mail en/of WhatsApp.

Om de 2-3 weken plannen we zoom sessie in op een moment dat het voor jou uitkomt.

In de week dat we geen zoom-sessie hebben gepland doe je een check-in via de mail, om te kijken hoe het met je gaat en waar je tegenaanloopt.

Tussentijds ben ik altijd voor feedback of om even je hart te luchten bereikbaar via e-mail of WhatsApp.

FIRE start voor jou op het moment dat jij ja zegt tegen jezelf. We plannen samen een afspraak in voor de eerste sessie.

Momenteel loopt er een pilot van het programma.

De investering is nu nog 525,- incl. btw. De volgende ronde zal de investering waarschijnlijk hoger liggen omdat ik het programma steeds waardevoller maak. Heb je een eigen bedrijf dan kun je de investering overigens ook als opleidingskosten aangeven bij de belastingdienst en de btw kun je verrekenen.

Ja je kunt in drie termijnen betalen.

Ik snap dat je twijfels hebt om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Dat vond ik ook spannend. Maar ik moet je ook bekennen dat als ik dat niet had gedaan, dat ik dan waarschijnlijk nog in een baan had gezeten die mij niet gelukkig maakte en had ik mezelf niet zo goed leren kennen.

Je kunt de investering ook anders zien. Je verspilt geen kostbare jaren meer in het zoeken naar wat je écht wilt. Je gaat eindelijk doen waar je blij van wordt. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt. Dat is werkelijk onbetaalbaar!